Szulák Andrea
 
Szulák Andrea a 80-as években külföldön dolgozott tánczenészként. Miután visszaköltözött Magyarországra, rangosabb hazai lokálokban és bárokban lépett fel. 1990-ben ő lett az új Neoton énekesnője a Neoton Família szakadása után. 

1992 és 1994 között a Rapülők zenekarral dolgozott, 1993-ban személye képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon az Árva reggel című számmal. 1994-ben az év énekesnőjének választották. 1998-ban a TV2-nél a Ki vagyok én? című műsorával jelentkezett a képernyőn, majd a kétezres évek elején több országos televízióban is saját műsort kapott. 2007. április 26-án, megszületett kislánya, Rozina. 

Jelenleg több színpadi darabban szerepel, emellett a Nagy Duettben zsűritagként vesz részt, valamint továbbra is járja az országot zenésztársaival, akikkel több formációval is szórakoztatják a közönséget.

"Szerencsés embernek mondhatom magam, mert egész évben úton vagyunk zenésztársaimmal, hol kisebb rendezvényeken lépünk fel, hol pedig nagyszabású fesztiválokon vendégeskedünk, valamint  színházi munkám is akad bőven hál' Istennek. A koncertek, fellépések, színházi előadások hangulata, varázsa, a közönség szeretete pótolhatatlan lenne számomra. Kislányom, Rozina és a családom mellett így teljesnek érezhetem az életem."

Szulák Andrea fellépésszervezésével kapcsolatban keresse munkatársunkat a 06 70 616 6767-es telefonszámon, vagy kérjen ajánlatot az info@proup.hu e-mail címen.


Megrendelhető műsorváltozatok:

- 30-40 perces fél-playback műsor

- 50 perces fél-playback előadás Muri Enikővel

- 50 perces előadás zongorakísérettel

- 60-90 perces élő koncert

- műsorvezetés0
 .