Talamba Ütőegyüttes
"NAGYON ÜTŐS!"
 
A Talamba Ütőegyüttes tagjai 2015-ben komoly megmérettetés elé néztek, amikor az RTL Klub Hungary’s Got Talent című tehetségkutatójában indultak, és ez a várt sikert meg is hozta, hiszen a Talamba profizmusa, a zene szeretete, az ütőhangszerek iránti elhivatottsága egészen a végső döntőig „repítette” az ütőegyüttest.

A tehetségkutató alatt és után sem állt meg a munka, hiszen már folytak a 2016-os Müpa koncert előkészületei és próbái. A Talambára jellemző humor, kreativitás és szenvedély is tetten érhető volt a február 21-i Tour De Drums című koncerten, ahol vadonatúj műsorukkal nyűgözték le a közönséget. E koncert műsorszámaiból állítottuk össze a repertoár legfrissebb produkcióját, amely 2016. decemberétől rendelhető. 

Természetesen a már jól ismert és rendkívül népszerű produkciók is megtalálhatók a palettán, így többek között a Hangszerbemutató című igazán szórakoztató, interaktív hangszerbemutató, amelyen a gyermekeket invitálják egy virtuális idő- és térbeli utazásra. Az élmény tulajdonképpen garantált és a siker sem marad el.  

A Talamba Ütőegyüttes fellépésszervezésével kapcsolatban keresse munkatársunkat a 06 70 616 6767-es telefonszámon, vagy kérjen ajánlatot az info@proup.hu e-mail címen.


Megrendelhető műsorváltozatok:

- Hangszerbemutató - 50 perc alatt a Föld körül

- Tour De Drums

- Spirit Of Life

- Francia Szerelem (Horgas Eszterrel)

- OrientProUp Management
Fellépésszervezés, műsorrendelés:          0670/772-0-773        0670/616-6-767
proup.management@gmail.com            info@proup.hu           facebook.com/proupmanagement

 .