C O D
CHILDREN OF DISTANCE
 
A Children of Distance 2006 június 2-án alakult. Három srác az interneten elhatározta, hogy létrehozzák az ország, de lehet, hogy a világ első olyan együttesét, akiknek a tagjai egymástól távol élnek. A csapat tagjai Sub Bass Monster akkor még élő és működő internetes oldalának fórumán „találkoztak” és pusztán egymás szövegét látták, egymást nem. Mégis belevágtak, és már ez év októberében kiadták első, Egyedül a világ közepén című albumukat, amin húsz dal szerepelt. Kecskeméten rögzítették Fankadelinél, és két érdekessége van: két nap alatt lett felvéve az album összes dala, és, hogy saját bevallásuk szerint is borzasztóan sikerült. De még erről az albumról is több dal átlépte YouTube-on a fél millió kattintást, amin maguk a srácok lepődtek meg a legjobban. Arra azért jó volt ez az album, hogy úgy döntsenek, megpróbálják komolyabban, nem internetről lopott, hanem külföldi producerektől vásárolt zenékre a folytatásban. A 2007-ben megjelent Csapó Kettő már egy összeszedettebb album lett, amiről a legsikeresebb dal az Emlékezz Rám volt. Az országban akkor még nem dübörgött annyira az internet és az elsők között volt ez a dal, ami átlépte a bűvös egymilliós álomhatárt úgy, hogy magát a dalt nem is a srácok töltötték fel. A következő lemeznél már kiadóhoz kerültek, s az ő gondozásukban jelent meg a 333 km. Ezt követően volt még egy nagylemez, Negyedik felvonás címmel és két kislemez is (Másképp, mégis ugyanúgy, Pillangó).

2013-ban úgy döntöttek, hogy szeretnének tovább lépni, az előre haladást a zenekaros felállású produkcióban látták. A zenekar tagjai: Ács Róbert (Carp-E), Somogyi Péter (Horus), Nyári Roland (Shady), Ladányi Patrícia, Patty (ének), Kovács Adrián (zongora), Bogár Krisztián (basszusgitár), Kindlinger Balázs (gitár, ének), Tuboly Roland (dob)

Jelenleg az országban a Children of Distance rendelkezik a legnépesebb Facebook táborral a zenekarok között, a YouTube-on pedig több, mint 100 milliós kattintással büszkélkedhet.

A csapat 2016. június 04-én nagyszabású koncerttel ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját a Kincsem Parkban.

A Children of Distance fellépésszervezésével kapcsolatban keresse munkatársunkat a 06 70 772 0 773-as telefonszámon, vagy kérjen ajánlatot az info@proup.hu e-mail címen.

Megrendelhető műsorok:

- 60 perces élő koncert

-90 perces élő koncert
Kosár

A kosár üres.