Pohárkoncert
A közös zenélés öröme
 

Pohárkoncert - A közös zenélés öröme

Legyen csapatépítés, céges rendezvény vagy esküvő, a pohárkoncert olyan élményt nyújt, melyről évek múlva is mosolyogva mesélnek a résztvevők egy-egy beszélgetés alkalmával.A koncert menete

A koncert megvalósítása vendéglétszámtól függően 2-4 órás előkészületet igényel a helyszínen.                          

A műsor hossza 12 perc (5 dal).

A rendezvényre szervezett vacsora előtt vagy után hoszteszeink egységes megjelenéssel várják a vendégeket. Minden vendég elé elhelyeznek egy-egy előre felhangolt poharat, színezett folyadékkal. Ezzel egy időben a kivetítőn megjelenő animáción a dal színezett kottája látható.

Miután a vendégek készen állnak, megszólal a zene, ezzel egy időben a kivetítőn megjelenik az eljátszandó dal kottája, amelyen visszaköszönnek a megszínezett folyadékok színei.

A dallam megkezdésével a résztvevő vendégek a kottát figyelve, evőeszközük használatával könnyedén megkoccintják a poharukat a megfelelő szín megjelenésekor. Ezzel elkezdődik a közös koncert, mely sikerélményt nyújt minden vendégnek kortól, nemtől függetlenül.

A program végén a hoszteszek összeszedik a poharakat. A végeredmény egy közösen összehozott, rendkívül szórakoztató és egyedi koncert, melyről videó felvétel is készíthető.


Dallista

1.  Celine Dion: My heart will go on (Titanic)

2.  Beethoven: Örömóda

3.  The Beatles: Yellow submarine

4.  The Beatles:  Love me do

5.  Abba mix

Kosár

A kosár üres.